Zelfvoorzienend Off-grid:

Overig
Méér

Wil je 2 a 3 keer per jaar inspiratie via onze nieuwsbrief? Uitschrijven kan altijd.

Blogs

Fietsroutes

Er zijn hier twee mountainbikes met voor en achtervering. Daar kom je een end mee - maar als je zelf een mountainbike hebt met zware elektrische fietsondersteuning, dan is dat geen overbodige luxe.

Momenteel zijn we nog aan het kijken welke fietsroutes er zijn. Work in progress dus. Er zijn een paar routes rondom de "berg" (hoogste punt van de hele provincie), die gaan we nog bekijken en dan hier bijzetten. In de kaartjes betekent groen naar beneden, rood naar boven, en wit niet noemenswaardig omhoog of omlaag (en als ie er is, dan is de blauwe stip het beginpunt). Als je dit snapt dan zijn deze kaartjes meer dan genoeg om de routes mee te volgen.

Fietsroutes vanuit Strohplatz

We zijn nét begonnen, maar vanaf hier kun je heel veel routes bedenken. Thalfang uitzicht route. Een rondje met halverwege een stop bij de Norma (voor wat vocht), als je wil. Het stuk asfalt recht omhoog net daarna is voor de laagste versnellingen van je fiets. Behalve dat stukje is heel goed te doen en heb je vooral makkelijke rechte stukken. Minder dan 2 uur.

Thalfang uitzicht route. Een rondje met halverwege een stop bij de Norma (voor wat vocht), als je wil. Het stuk asfalt recht omhoog net daarna is voor de laagste versnellingen van je fiets. Behalve dat stukje is heel goed te doen en heb je vooral makkelijke rechte stukken. Minder dan 2 uur.

Uitgezette rondjes in de buurt:

Er zijn véle regionale wielrenner A-naar-B routes, die niet langs dit huis komen. Deze twee komen door Morbach:

Kijk ook eens bij onze cursus Zelfvoorzienend Off-grid.

Wil je 2 a 3 keer per jaar inspiratie via onze nieuwsbrief? Uitschrijven kan altijd.

Blogs