Dagvoorzitter, discussieleider, interviewer

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter, discussieleider of interviewer? En, is de context binnen mijn expertise (duurzaamheid, permacultuur, software ontwikkeling, webhosting, persoonlijke ontwikkeling, zelfempathie, Geweldloze Communicatie)? Dan ben je aan het juiste adres.

Ik ben fulltime trainer. Dat betekent dat ik geregeld voor groepen sta, variërend van 2 tot 100 mensen. Soms tijdens een festival (zoals Living Village), meestal voor een groep van maximaal 20 personen, en ook enkele maanden per maand in een online training. Wat ik in de loop der jaren heb gemerkt, is dat ik altijd terug hoor dat mensen zich veilig voelen. Veilig genoeg om werkelijk te vertellen wat er voor hen aan de hand is. Een soort van vertrouwen in mij en in de groep.

Dit vertrouwen is het resultaat van voor iedereen kunnen zorgen, met balans. Iedereen wordt gehoord, en -als er geen ruimte voor is- met respect en aandacht ook geleid zodanig dat de het voor iedereen helemaal OK is. Dat ik dit kan, komt voort uit mijn persoonlijkheid (nuchter oprecht en geaard) plus de brede skillset die meekomt uit een ervaren Geweldloze Communicatie trainer zijn. En ik hou ook wel van humor en luchtigheid -ook als het onderwerp zwaar is-.

Met deze achtergrond kan ik jouw evenement of vergadering ondersteunen. Heb je een panel en zoek je iemand die gedreven en oprecht de discussie voert? Wil je het publiek betrokken houden? Of heb je een vergadering waarbij het belangrijk is dat alle sprekers zich bondig formuleren zonder in details te verzanden?

Je kuntvia de contactpagina met mij in contact komen, en dan kijk ik heel graag we voor elkaar kunnen betekenen.Veilig trainen logo


Gratis 1 a 2 keer per jaar inspiratie via de nieuwsbrief? Uitschrijven kan altijd.

Overig