Cursussen
Zelfvoorzienend off-grid

Verbindende communicatie

OverigeVerbindende communicatie op een natuurlijke manier

Op 7 maart 2018 geven wij - Marian Bouman, Niels Gorisse en Henk Peterse, drie trainers in opleiding- de workshop 'Verbindend communiceren op een natuurlijke manier'. In deze workshop leer je verbindend of geweldloos communiceren (zoals dat ontwikkeld is door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC) met anderen, zonder dat mensen je vreemd aankijken omdat je in een heel andere taal spreekt dan zij gewend zijn.

Ons doel is op deze dag te oefenen en hulpmiddelen aan te reiken voor verbindend communiceren door ons meer te richten op een natuurlijke manier of straat-taal, zodat er werkelijk verbinding ontstaat en we empathisch kunnen reageren.

De straat-taal die we leren gebruiken is voor iedere relatie weer anders. Naar jonge kinderen gebruiken we een andere taal dan naar een partner of collega. We gaan oefenen gevoelens en behoeftes op een natuurlijke manier te uiten.

Waar en wanneer

Als deelnemer wordt je geacht om minimaal de basiscursus verbindende- of geweldloze communicatie te hebben gevolgd. De workshop wordt gegeven te Capucijnerstraat 46, Biezenmortel tussen 11:00 en 17:00. De kosten van de workshop bedragen tussen de 50 tot 90 euro, afhankelijk wat je kunt en wil besteden. In deze kosten is een uitgebreide lunch en een borrel met hapjes na 17:00 inbegrepen.

Schrijf nu snel in, want er kunnen maar maximaal 16 deelnemers meedoen en vol is vol.


Ook interessant: