Verbindende communicatie op een natuurlijke manier

Op 7 maart 2018 geven wij - Marian Bouman, Niels Gorisse, Henk Peterse, Hilde Van Gool, vier trainers in opleiding- de workshop 'Verbindend communiceren op een natuurlijke manier'. In deze workshop leer je verbindend of geweldloos communiceren (zoals dat ontwikkeld is door Dr. Marshall Rosenberg, zie CNVC) met anderen, zonder dat mensen je vreemd aankijken omdat je in een heel andere taal spreekt dan zij gewend zijn.

Ons doel is op deze dag te oefenen en hulpmiddelen aan te reiken voor verbindend communiceren door ons meer te richten op een natuurlijke manier of omgangstaal, zodat er werkelijk verbinding ontstaat en we empathisch kunnen reageren.

Omgangstaal kan in verschillende relaties iets anders betekenen. Met kinderen spreken, of met een partner of collega is iets heel anders. We gaan oefenen gevoelens en behoeftes op een natuurlijke manier te uiten in verschillende relaties.

Waar en wanneer

We willen graag dat je al een basiscursus verbindende- of geweldloze communicatie gevolgd hebt. De workshop wordt gegeven in Nederland op de Beukenhof (Capucijnenstraat 46, Biezenmortel) tussen 11:00 en 17:00. Je bent welkom vanaf 10:30. De kosten van de workshop bedragen tussen de 50 tot 90 euro, afhankelijk wat je kunt en wil besteden. In deze kosten is een uitgebreide lunch en een borrel met hapjes na 17:00 inbegrepen.

Schrijf nu snel in, want er kunnen maar maximaal 16 deelnemers meedoen en vol is vol.


Ook interessant: