Cursussen off-grid, permacultuur en voedselbos, en groepsaccomodatie

Welkom bij Strohplatz, een zo zelfvoorzienend mogelijke rustplek voor cursussen en groepsaccomodatie in de bosrijke glooiende heuvels nabij Trier/Luxemburg en de Eifel streek. Zowel in Nederland als in Duitsland bij Strohplatz zijn er cursussen duurzaam zelfvoorzienend off-grid, geweldloze communicatie, voedselbos en permacultuur.

Een boel faciliteiten -van warm water tot elektriciteit- zijn zo zelfvoorzienend mogelijk uitgevoerd. Het perceel is met permacultuur principes (en zonder hypotheek) opgeknapt. Strohplatz is een uitgelezen plek om bij langs te komen bij interesse in anders wonen, zelfvoorzienendheid, permacultuur en voedselbossen. U kunt altijd in ruil voor eten en onderdak meehelpen (op termijn ook via helpx en Wwooff).

Contact

Neem contact op via strohplatz apenstaartje strohplatz.com voor eendaagse cursussen duurzaam zelfvoorzienend off-grid, permacultuur, voedselbos of geweldloze communicatie in Nederland, of een meerdaagse cursus bij Strohplatz. Neem ook contact op als u een of meerdere dagen wilt overnachten, of als we uw event of cursus kunnen faciliteren. Kijk op facebook voor foto's en om op de hoogte gehouden te worden.


EN NL

Ook interessant: