Strohplatz Permacultuur Verbindende communicatie Groepsaccommodatie Voedselbos

Zelfvoorzienend, meerdaagse cursussen en groepsaccomodatie

Welkom bij Strohplatz, een zelfvoorzienende rustplek voor meerdaagse cursussen en groepsaccomodatie in de bosrijke glooiende heuvels nabij Trier/Luxemburg en de Eifel streek. Er zullen cursussen geweldloze communicatie, voedselbos en permacultuur gegeven worden, en de slaapvertrekken zijn met of zonder de cursus/groepsaccomodatie te huur.

De schuur als cursusruimte

De schuur als cursusruimte

Uniek is dat er zelfvoorzienend geleefd gaat worden wat betreft allerlei facetten, van regenwater filtering tot voedselvoorziening. Het geheel wordt met permacultuur principes (en zonder hypotheek) opgeknapt. Strohplatz is een uitgelezen plek om bij langs te komen bij interesse in anders wonen, zelfvoorzienendheid, permacultuur en voedselbossen. U kunt altijd in ruil voor eten en onderdak meehelpen (binnenkort ook via xhelp en Wwooff).

Lol tijdens een stroweekend

Lol tijdens een stroweekend

Contact

Neem contact op via contact apenstaartje skelectief.nl voor gratis/donatie-basis eendaagse cursussen permacultuur, voedselbos of geweldloze communicatie in Nederland, of een meerdaagse cursus bij Strohplatz. Neem ook contact op als u een of meerdere dagen wilt overnachten, of als we uw event of cursus kunnen faciliteren. Kijk op facebook voor foto's en om op de hoogte gehouden te worden.